DeFi Conference 2020 toimittaa all-star kaiuttimien kokoonpanon

DeFi-konferenssi 2020 isännöi Bitcoin Code tapahtumat, on monipuolinen ilmainen tapahtuma kenelle tahansa, joka voi osallistua ja oppia mahdollisuuksista, joita hajautettu rahoitus tarjoaa sekä yksityishenkilöille että organisaatioille.

Hajautettu rahoitus (yleisemmin tunnetuksi nimellä DeFi) kasvaa nopeasti, ja se lisää sijoituksia ja huomion rahoitusmaailman monilta puolilta. Perinteisen rahoituksen maailma on kehityksen partaalla, kun perinteisen rahoituksen murtumat alkavat kasvaa.

Tämä yhden päivän tapahtuma on täynnä sisältöä: kaksi kappaletta ja yli 30 maailmankuulaista DeFi-alueen näkyvimpien yritysten edustajilta, jotka käsittelevät muun muassa seuraavia aiheita:

Tapahtumassa tutkitaan nykyistä DeFi-maisemaa ja pelaajia, sen vaikutusta perinteisen rahoituksen maailmaan ja DeFi: n tulevaisuutta

Tapahtuma tarjoaa ihmisille omistettuja online-tiloja verkostoitumaan ja jakamaan liikeideoita, näyttelymahdollisuuksia, joissa yritykset voivat esitellä tuotteitaan ja palveluitaan yleisölle sekä mahdollisuuden olla yhteydessä suoraan puhujiin.

Tapaa joitain mahtavista puhujista!

Globaalit innovoijat ja ajattelutavat ovat osa jännittävää puhujakokoonpanoa. Nämä sisältävät:

Stani on Aaven perustaja ja toimitusjohtaja, avoimen lähdekoodin ja ei-säilytysrahamarkkinaprotokolla talletuskorkojen ansaitsemiseksi ja omaisuuden lainaamiseksi.

Stani opiskeli lakia Helsingin yliopistossa, kun hän pääsi ensin Ethereumiin ja aloitti tutkimuksen, miten sillä voisi olla vaikutusta perinteiseen rahoitusjärjestelmään.

Alex on Celsius Network -yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita korkoaan salauksesta ja lainata heti sitä vastaan

Alex on myös yksi VOIP: n (Voice Over Internet Protocol) keksijöistä. Hän on sarjayrittäjä ja seitsemän New York Cityssä toimivan startupin perustaja. Hän kerää yli miljardi dollaria ja poistuu yli 3 miljardia dollaria.

Jonas on perustaja ja toimitusjohtaja StakerDAO: ssa. Se on foorumi, jolla hallitaan rahoitusvaroja hajautetusti, turvallisesti ja vaatimustenmukaisella tavalla.

Jonas on myös pitkäaikainen osallistuja Tezosissa, jossa hän johti yhtä suurimmista julkisista validoijista, Tezos.Capital.

Miko on Evercoinin, Silicon Valley -pohjaisen kryptovaluuttapörssin, perustaja.

Miko on myös pääkumppani Gumi Ventures -yrityksen kanssa, joka on 30 miljoonan dollarin pääomasijoitusrahasto, joka keskittyi varhaisen vaiheen blokkiketjuihin, ja Venture Partner -yrityksen kanssa salausvaluutta tarjoavien rahastojen BitBull Capitalin kanssa. Hän on myös Arrington XRP Capitalin neuvonantaja.