Bitcoin prijs beweegt naar $9300, wat kunt u verwachten?

Op 7 juli daalde de Bitcoin-prijslijn naar het $9220 merk, waarna het terugkeerde naar het $9300 niveau voor het sluiten van de daghandel. Crypto-analisten op TradingView geloven dat de cryptokoning een doorbraak kan waarnemen van zijn huidige handelspatronen en naar de $9800 mark kan gaan.

Bitcoin handelde op het moment van schrijven tegen $9299,84 US Dollars.

BTC in de huidige consolidatiefase

Kinnari Prajapati is een TradingView-analist die de eerdere reacties van het BTCUSD-paar op consolidatiebewegingen heeft benadrukt. De analist heeft een gelijkaardig consolidatiegebied tussen de $8760 en $10230 niveaus benadrukt, en zij geloven dat de BTC-prijs op een gelijkaardige manier een doorbraak kan waarnemen.

Volgens de bovenstaande grafiek heeft het BTCUSD-pair een opwaartse beweging waargenomen binnen een stijgend parallel kanaal tussen maart en mei en consolideert het momenteel tussen de $8760 en $10230 niveaus.

Prajapati is van mening dat Bitcoin Evolution na deze periode ofwel bullish ofwel bearish kan worden. Het steunniveau ligt op de $8000, terwijl de weerstand onder het $11000 niveau ligt.

Wat is het volgende voor de prijs van Bitcoin?

Taiwan Beer is een TradingView analist die een dalend driehoekspatroon heeft getekend voor het BTCUSD-paar. De crypto-analist gelooft dat het trading pair een breakout zal waarnemen en voorbij de $9800 mark zal komen.

De dalende driehoek begon op 2 juni en het BTCUSD-paar heeft de dalende trendlijn bij vier verschillende instanties getest. De cryptocurrency heeft de bodem van dit handelspatroon benaderd en er wordt nu verwacht dat het uit zal breken na enkele aanhoudende koersbewegingen.

De analist is van mening dat wanneer de koers eenmaal is uitgebroken, het een terugtrekking kan waarnemen waarna het naar de stop-loss gaat voor de toegang tot deze handel, op $9822.22.

Als de handel in het spel komt, verwacht de analist dat deze zal stijgen naar een high van $10800.